Word jij onze collega?

BINK Solar is een groeiend en vooruitstrevend bedrijf, die de klant hoog in het vaandel heeft. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent om ons team te versterken? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Eerste monteur zonnepanelen

40 uur

MBO - Niveau 4

Als eerste monteur voer je zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhouds-werkzaamheden uit aan pv-installaties en stuur je een team van monteurs aan. Je bent het aanspreekpunt voor hen en voor onderaannemers en andere bouwpartners.

Service coördinator

32-40 uur

Naast de vele nieuwe installaties die BINK Solar jaarlijks plaatst, is er steeds meer vraag naar preventief onderhoud en vervanging van systeemonderdelen. Wij zijn daarom per direct op zoek naar een service coördinator. Als service coördinator ben je verantwoordelijk voor het inplannen en voorbereiden van service- en onderhoudswerkzaamheden. Je neemt meldingen en preventieve inspecties in behandeling en verwerkt deze tot een opdracht voor de servicemonteur. Daarnaast draag je zorg voor goede en duidelijke werkinstructies, tekeningen en materiaal die nodig zijn voor de uitvoering van het werk.

samen met collega's klanten helpen

dat maakt bink zo leuk

Als stagiair aan de slag bij Bink

Ben je op zoek naar een stage en lijkt het je interessant om stage te lopen in de Solarwereld? 

BINK monteur:

  ''We zijn trots op ons werk, kiezen bewust voor bewezen kwaliteit, afspraak is afspraak en we geloven dat we samen meer kunnen bereiken!''

Collega aan het woord

Martijn: "Het klantcontact waardeer ik enorm"

''Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij BINK Solar als Elektromonteur. Via een oud collega ben ik bij BINK terecht gekomen, hij vroeg me of ik het Solar team wilde versterken. Op mijn toenmalige werkplek miste ik uitdagingen waardoor ik voor dit bedrijf heb gekozen. Mijn werk als elektromonteur is zeer afwisselend. Een van de belangrijke aspecten in mijn functie vind ik het klantcontact. Een goede uitleg is essentieel. In duidelijke taal maak ik de klant wegwijs in het systeem, waaronder ook het gebruik van de app. Op deze zonnepanelen app kunnen klanten hun energieopbrengst uitlezen.''

BESPREEK HET MET één ONZE ADVISEURS

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.