Terugverdientijd zonnepanelen

BINK Solar adviseert over, levert en installeert zonnepanelen in uw omgeving. Dit doen wij bij zowel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, woningcorporaties als verenigingen. Een zonnepaneleninstallatie heeft gemiddeld een levensduur van 25 jaar. De terugverdientijd van uw investering ligt echter een stuk lager. Wij zijn al jaren actief in deze branche en kunnen u precies vertellen wat u wilt weten over de terugverdientijd van zonnepanelen.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen

Het is natuurlijk interessant om te weten wat ongeveer de terugverdientijd van uw investering is. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt rond de 8 jaar. Deze terugverdientijd kan eventueel nog gedrukt worden door bijvoorbeeld verschillende subsidies. Hierdoor zou u ook nog eens kunnen rekenen op een BTW teruggave van 21%.

Meer voordelen buiten de 8 jaar terugverdientijd van zonnepanelen

Buiten dat de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen rond de 8 jaar ligt, brengt het hebben van zonnepanelen op uw dak meerdere voordelen met zich mee;

  • Direct besparen op uw maandelijkse energielasten;
  • Van het aankoopbedrag krijgt u 21% BTW terug;
  • Een éénmalige investering en u profiteert 25 jaar van een lagere energierekening;
  • Onafhankelijk van de energieprijsstijgingen. De energieprijs is de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6.5% per jaar gestegen;
  • Waardevermeerdering van uw pand;
  • Zonnepanelen vergen nauwelijks onderhoud;
  • Een hoger financieel rendement ten opzichte van het rentepercentage van uw spaarrekening;
  • Een bijdrage leveren aan een beter milieu;
  • Energie opwekken geeft een geweldig gevoel. Onze klanten ervaren het dagelijks, bekijk de referenties van voorgaande klanten.

Hebben de voordelen en de terugverdientijd van zonnepanelen u overgehaald?

Met een gemiddelde terugverdientijd van 8 jaar en al de bovengenoemde voordelen kunt u er niet meer om heen! Zonnepanelen op uw dak is een geweldige investering. Voor meer informatie over het leveren of installeren van zonnepanelen kunt u contact met ons opnemen. Als u liever direct één van onze specialisten wilt spreken bel dan +31 (0)76 599 1700. Onze medewerkers staan u graag te woord.