Subsidie Zonnepanelen

Al een lange tijd geleden is BINK Solar gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland. Wij adviseren en leveren zonnepanelen bij zowel instellingen, bedrijven als particulieren. Wist u dat de terugverdientijd van uw zonnepaneleninstallatie kan afnemen door gebruik te maken van subsidie op uw zonnepanelen? Dit maakt de investering nog aantrekkelijker voor grootverbruikers. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u correct informeren over de mogelijkheden tot het krijgen van subsidie voor uw zonnepanelen.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

SDE+ 2018 subsidie zonnepanelen

Voor de subsidiering van zonnepanelen heeft de overheid de SDE+ in het leven geroepen ter stimulering van de opwekking van duurzame energie. Wilt u dus als bedrijf uw imago verbeteren en tegelijkertijd bezuinigen op uw jaarlijkse energielasten dan zijn onze zonnepanelen de perfecte oplossing. Bekijk het overzicht van particulieren en bedrijven die u voor gingen op onze referentie-pagina.

Naast de subsidie op zonnepanelen ook veel service

Als specialist op het gebied van zonnepanelen helpen wij u gedurende het volledige traject met de zonnepanelen. Dit houd dus niet op na de aankoop en installatie. Zo worden de zonnepanelen continu gemonitord en zal er wanneer het nodig is onderhoud uitgevoerd worden. Dit kan in de vorm van kleine controles, extra verzekeringen of service contracten.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, 2018 - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Subsidie op zonnepanelen met onze producten

De producten die wij gebruiken hebben een lange levensduur en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een zonnepaneleninstallatie bestaat bij ons uit de volgende onderdelen:


We werken, als het gaat om zonnepanelen, met verschillende gerenommeerde A-merken en hierdoor kunnen we voor iedere situatie een passende oplossing vinden.

Profiteer vandaag nog van de subsidie op zonnepanelen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kom dan in contact met onze medewerkers, zij nemen graag alle mogelijkheden met u door. Wilt u liever direct in contact komen, bel dan naar +31 (0)76 599 1700.