Bezoek de showroom

Wilt u meer weten over Zonnepanelen? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom.

Meld u nu aan!
Ik help u graag verder
Niek Bink
Dit is een verplicht veld

Kom langs voor passend advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

BINK Solar is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij werken met wereldberoemde fabrikanten, om u de beste kwaliteit te garanderen. Wij kunnen u daarom voorzien van het beste advies, afgestemd op uw wensen en woonsituatie. Kom daarom naar onze showroom aan de Rucphensebaan 52, in Sprundel.

Showroom Bink Solar

Onze showroom biedt u de mogelijkheid om verschillende producten van dichtbij te aanschouwen. Zo laten we onder andere onze zonnepanelen en omvormers zien, zodat u ziet wat u aanschaft. De adviseurs leggen u graag alles uit over een PV-installatie en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Passend advies op maat

Wilt u weten hoe groot een zonnepaneel is? Hoe een omvormer er uitziet? Of heeft u simpelweg een vraag over zonnepanelen? Wij van BINK Solar beantwoorden uw vragen graag. Wij zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk geïnformeerd wordt over alles wat u te weten wilt komen. Zodat u alle benodigde informatie heeft om de juiste keuze te maken.


In onze showroom tekenen we met behulp van ons automatiseringssysteem de panelen op uw woning en kunnen we voor u uitrekenen wat de jaarlijkse opbrengst van uw zonnepaneleninstallatie wordt.

Richtlijnen RIVM

Voor de gezondheid van onze klanten, houden wij ons bij BINK aan de richtlijnen van het RIVM;

  • We houden 1,5 meter afstand
  • Schudden geen handen
  • Zorgen voor desinfecterende gel

We willen u verzoeken om alleen onze showroom te bezoeken, dank u wel voor de medewerking.

Voordelen van de Showroom

  • U leert ons bedrijf kennen
  • U maakt kennis met onze producten
  • Het is geheel vrijblijvend

Een bezoek brengen aan onze showroom?

Heeft u interesse om naar de showroom te komen? Vul dan vrijblijvend ons aanmeldformulier in waar u een geschikte tijd kunt kiezen. Wilt u liever informatie op afstand verkrijgen? Bel dan naar ons algemene nummer: +31 (0)76 599 1700 of mail naar: verkoop@binksolar.eu