Rendement Zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u direct besparen op uw maandelijkse energielasten. Afhankelijk van de kwaliteit van de zonnepanelen en het aantal kunnen de zonnepanelen voldoende rendement opleveren voor een heel huishouden. Maar het levert meer op dan alleen gratis energie.

Profiteer nu nog van de voordelen

Zonnepanelen leveren meer op dan alleen stroom. Het installeren van zonnepanelen op uw woning kan er in de meeste gevallen voor zorgen dat uw woning voorzien kan worden van een beter energielabel. Hierdoor stijgt de waarde van uw pand. Daarnaast levert u direct een positieve bijdrage aan het milieu. Verder kunt u nu nog profiteren van verschillende belastingvoordelen en subsidies, zoals de energiebelasting of de “Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie” (SDE+). Over de afgelopen 10 jaar is de energieprijs gemiddeld met 6,5% per jaar gestegen, des te meer reden om zelf gratis energie op te wekken. Met een eenmalige investering kunt u 25 jaar profiteren van het rendement van uw zonnepanelen.

Het rendement van uw zonnepanelen bepalen

Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en vereisen nauwelijks onderhoud. De kwaliteit van de zonnepanelen heeft ook invloed op het en rendement van de zonnepanelen en daarmee dus ook de terugverdientijd. De gemiddelde terugverdientijd van de zonnepanelen bedraagt 8 jaar maar kan dus per situatie verschillen. Het rendement van de zonnepanelen is afhankelijk van de efficiëntie, de plaatsing, de grootte en het vermogen van de zonnepanelen. Daarnaast is het ook van groot belang om de juiste omvormer te gebruiken. Met onze A-merk omvormers bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de maximale efficiëntie.

Meer weten over het rendement van onze zonnepanelen?

Bent u de volgende die de overstap wil maken naar duurzame energieopwekking? Een ruim aantal mensen waren u voor en hebben laten weten hoe tevreden zij hierover waren. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op!

Referenties

Commanderij College investeert in zonnepanelen

Opdracht aanleg zonnepanelen In opdracht van het Commanderij College zijn wij eind oktober 2015 ...

Bekijk referentie
Rendement Zonnepanelen Neem contact op voor meer informatie.
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar