Firma Pijs kiest voor de zonnepanelen van Bink Solar

Firma Pijs kiest voor de zonnepanelen van Bink Solar

Etten-Leur,

Zonnepanelen van Bink Solar

Melkveehouderij met 170 zonnepanelen in gebruik sinds februari 2014 Jos Pijs: ''Als voorzitter van ZLTO in Etten-Leur hoorde ik in het bestuur dat BINK Solar scherpe offertes maakt voor zonnepanelen in het project met asbestsanering en plaatsing van zonnepanelen."

De keuze voor zonnepanelen van Bink Solar was daarna snel gemaakt

"Ik heb persoonlijk liever een leverancier uit de buurt heb dan een bedrijf ver weg. Het is voor mij lastig om dit soort technische installaties te vergelijken, dus is het vooral een kwestie van het juiste gevoel hebben bij de mensen en vertrouwen hebben in het bedrijf BINK Solar. Dit voorjaar ligt de dagopbrengst boven planning vanwege het goede weer. We denken ook nog met BINK Solar na over de mogelijke energiebesparende maatregelen waar we nog wel wat winst mee kunnen behalen. Naast de besparing op energiekosten is deze installatie natuurlijk ook een grote stap in de goede richting van milieu en duurzaamheid waar Campina steeds meer op aanstuurt.'' 

 

Vrijblijvend Contact

Openingstijden:
Op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur. Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.

Vanaf week 28 t/m week 33 zijn wij beperkt bereikbaar wegens de vakantieperiode en wordt er met een beperkte bezetting doorgewerkt. 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!