"BINK Solar kwam als beste uit de bus met hun zonnepanelen , zowel qua techniek, prijs als service"

Patrick van Oostrum  Winkelcentrum de Roselaar

Patrick van Oostrum, 2015 - “Op het winkelcentrum De Roselaar in Roosendaal heeft BINK Solar begin 2015 een installatie met 318 zonnepanelen geplaatst naar onze volle tevredenheid. Wij hebben gekozen voor zonnepanelen omdat we er naar streven om in het geval van nieuwbouw minimaal 15% van het berekende energieverbruik op te wekken uit duurzame energiebronnen. In het geval van Winkelcentrum Roselaar was het installeren van zonnepanelen de meest voor de hand liggende oplossing. We hebben er in 2015 voor gekozen om het energieverbruik drastisch te verlagen."

Bink Solar heeft de SDE+ subsidie voor de zonnepanelen geregeld

"BINK Solar heeft de volledige installatie en de SDE-subsidieaanvraag afgerond. De toekenning van de SDE-subsidie maakt de investering nog rendabeler. Wereldhave heeft gekozen voor BINK Solar omdat ze bij de aanbesteding als meest aantrekkelijke aanbieder uit de bus kwamen, zowel qua techniek, prijs als service. Wij zijn erg tevreden met de werkzaamheden en dienstverlening. BINK Solar is een deskundige partij die met veel betrokkenheid de werkzaamheden heeft uitgevoerd.”

Relevante referentie

"Basisscholen Meerderweert installeren zonnepanelen op verschillende locaties"

Basisscholengemeenschap Meerderweert, 2014 - In 2014 zijn er op 13 basisscholen zonnepanelen geïnstalleerd. De basisscholen zijn de periode van begin maart tot half april voorzien van zonnepanelen. De installaties worden op afstand uitgelezen. Dit is in samenwerking gegaan met Verkoelen Dakspecialisten.

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.