"Roelands Boomkwekerijen legt zonnepanelen aan"

Frank Roelands  Roelands Boomkwekerijen

Frank Roelands, 2012 - ''Wij zijn gespecialiseerd in teelt van bos- en haagplanten in pot én in de volle grond. In ons bedrijfsproces zijn we voortdurend bezig met innovatie en ontwikkeling. Een paar jaar geleden zijn we onszelf gaan oriënteren op de mogelijkheden en voordelen van zonne-energie. Qua stroom zit ons verbruik 's zomers in de beregeningsinstallaties en in de winter in de verlichting. De BINK Groep is voor ons al langere tijd een betrouwbare en vertrouwde leverancier in elektrotechniek en van daaruit is er een korte lijn naar BINK Solar. Bij Roelands Boomkwekerijen zijn 175 panelen geïnstalleerd."

Het gehele traject rondom de zonnepanelen verliep uitstekend

"Het traject van offerte tot installatie is naar verwachting en vlot verlopen. Ik merk aan mezelf dat ik na de installatie van zonnepanelen mezelf meer bewust ben van het energieverbruik op onze kwekerij. Zo kijk ik op de zonnige dagen regelmatig op de computer naar de opbrengst van de installatie. Wij hebben door de investering in zonnepanelen ook stappen gezet op het vlak van MPS certificering voor duurzame teelt. Daarmee hebben we een streepje voor bij opdrachtgevers die duurzaam ondernemen stimuleren en waarderen.'' 

Relevante referentie

"De installatie van de zonnepanelen werd zorgvuldig en netjes geplaatst!"

Breda, 2014 - Onlangs installeerde BINK Solar zonnepaneleninstallaties bij vier families in de wijk Belcrum in Breda. In totaal werden 41 zonnepanelen geïnstalleerd. Het aantal panelen werd na overleg per familie afgestemd op iedere behoefte. Na een zorgvuldige opname ontving iedereen een offerte op maat.

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Ben je benieuwd hoe deze beoordeling tot stand is gekomen? Dan verwijzen wij je graag door naar de referenties op de website.