"Firma Pijs kiest voor de zonnepanelen van Bink Solar"

Jos Pijs  Firma Pijs

Jos Pijs, 2014 - Melkveehouderij met 170 zonnepanelen in gebruik sinds februari 2014: ''Als voorzitter van ZLTO in Etten-Leur hoorde ik in het bestuur dat BINK Solar scherpe offertes maakt voor zonnepanelen in het project met asbestsanering en plaatsing van zonnepanelen."

De keuze voor zonnepanelen van Bink Solar was daarna snel gemaakt

"Ik heb persoonlijk liever een leverancier uit de buurt heb dan een bedrijf ver weg. Het is voor mij lastig om dit soort technische installaties te vergelijken, dus is het vooral een kwestie van het juiste gevoel hebben bij de mensen en vertrouwen hebben in het bedrijf BINK Solar. Dit voorjaar ligt de dagopbrengst boven planning vanwege het goede weer. We denken ook nog met BINK Solar na over de mogelijke energiebesparende maatregelen waar we nog wel wat winst mee kunnen behalen. Naast de besparing op energiekosten is deze installatie natuurlijk ook een grote stap in de goede richting van milieu en duurzaamheid waar Campina steeds meer op aanstuurt.'' 

Relevante referentie

"Gloednieuwe zonnepanelen voor de familie Bennebroek"

Familie Bennebroek, 2017 - "De gedachte om zonnepanelen aan te schaffen speelde al langer. Nadat het asbest dak vervangen was, zijn er door BINK Solar 24 panelen geplaatst. Met de zonnepanelen heeft de familie Bennebroek een investering gedaan die beter rendeert dan een spaarrekening. En niet te vergeten wordt er een bijdrage geleverd aan een beter milieu."

8.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.6

Bent u benieuwd hoe deze beoordeling tot stand is gekomen? Dan verwijzen wij u graag door naar de referenties op de website.