"Firma Pijs kiest voor de zonnepanelen van Bink Solar"

Jos Pijs  Firma Pijs

Jos Pijs, 2014 - Melkveehouderij met 170 zonnepanelen in gebruik sinds februari 2014: ''Als voorzitter van ZLTO in Etten-Leur hoorde ik in het bestuur dat BINK Solar scherpe offertes maakt voor zonnepanelen in het project met asbestsanering en plaatsing van zonnepanelen."

De keuze voor zonnepanelen van Bink Solar was daarna snel gemaakt

"Ik heb persoonlijk liever een leverancier uit de buurt heb dan een bedrijf ver weg. Het is voor mij lastig om dit soort technische installaties te vergelijken, dus is het vooral een kwestie van het juiste gevoel hebben bij de mensen en vertrouwen hebben in het bedrijf BINK Solar. Dit voorjaar ligt de dagopbrengst boven planning vanwege het goede weer. We denken ook nog met BINK Solar na over de mogelijke energiebesparende maatregelen waar we nog wel wat winst mee kunnen behalen. Naast de besparing op energiekosten is deze installatie natuurlijk ook een grote stap in de goede richting van milieu en duurzaamheid waar Campina steeds meer op aanstuurt.'' 

Relevante referentie

"Aanleg zonnepanelen is keurig verlopen!"

Henk Boot, 2016 - ''We zijn al jaren bezig met zoeken en uiteindelijk zijn we bij BINK terecht gekomen. Duurzaamheid is echt de toekomst en daar willen we zeker aan meedoen en natuurlijk besparen, want de centjes tellen ook mee. De installatie ziet er heel netjes uit en alles is goed verlopen!'' De heer Boot bespaart jaarlijks ruim €1.000,- met zijn installatie bestaande uit 21 Full Black Canadian Solar panelen.

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.