"De installatie van de zonnepanelen werd zorgvuldig en netjes geplaatst!"

Maurice Verschuren

Breda, 2014 - Onlangs installeerde BINK Solar zonnepaneleninstallaties bij vier families in de wijk Belcrum in Breda. In totaal werden 41 zonnepanelen geïnstalleerd. Het aantal panelen werd na overleg per familie afgestemd op iedere behoefte. Na een zorgvuldige opname ontving iedereen een offerte op maat.

Tevreden met de zonnepanelen van BINK Solar

''Al langer liep ik met het idee rond om te investeren in het plaatsen van zonnepanelen en zo te besparen op onze energierekening. Toen mijn buurman me vroeg om hier met een aantal buurtgenoten een gezamenlijke inkoopactie van te maken, zei ik meteen ja. Samen met drie buurtgenoten hebben we bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd. BINK Solar kwam met een interessant voorstel. De open manier van communiceren en het duidelijke advies sprak ons enorm aan. Dit was voor ons reden om BINK Solar de opdracht te gunnen. De afstemming van de datum en tijdstip van installeren werd duidelijk gecommuniceerd. De installatie werd zorgvuldig en netjes geplaatst door de monteurs en het werkt voortreffelijk. We zijn tevreden klanten en zouden BINK Solar zeker bij onze vrienden en bekende aanbevelen.'

Relevante referentie

"Gloednieuwe zonnepanelen voor de familie Bennebroek"

Familie Bennebroek, 2017 - "De gedachte om zonnepanelen aan te schaffen speelde al langer. Nadat het asbest dak vervangen was, zijn er door BINK Solar 24 panelen geplaatst. Met de zonnepanelen heeft de familie Bennebroek een investering gedaan die beter rendeert dan een spaarrekening. En niet te vergeten wordt er een bijdrage geleverd aan een beter milieu."

8.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.6

Bent u benieuwd hoe deze beoordeling tot stand is gekomen? Dan verwijzen wij u graag door naar de referenties op de website.