"De installatie van de zonnepanelen werd zorgvuldig en netjes geplaatst!"

Maurice Verschuren

Breda, 2014 - Onlangs installeerde BINK Solar zonnepaneleninstallaties bij vier families in de wijk Belcrum in Breda. In totaal werden 41 zonnepanelen geïnstalleerd. Het aantal panelen werd na overleg per familie afgestemd op iedere behoefte. Na een zorgvuldige opname ontving iedereen een offerte op maat.

Tevreden met de zonnepanelen van BINK Solar

''Al langer liep ik met het idee rond om te investeren in het plaatsen van zonnepanelen en zo te besparen op onze energierekening. Toen mijn buurman me vroeg om hier met een aantal buurtgenoten een gezamenlijke inkoopactie van te maken, zei ik meteen ja. Samen met drie buurtgenoten hebben we bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd. BINK Solar kwam met een interessant voorstel. De open manier van communiceren en het duidelijke advies sprak ons enorm aan. Dit was voor ons reden om BINK Solar de opdracht te gunnen. De afstemming van de datum en tijdstip van installeren werd duidelijk gecommuniceerd. De installatie werd zorgvuldig en netjes geplaatst door de monteurs en het werkt voortreffelijk. We zijn tevreden klanten en zouden BINK Solar zeker bij onze vrienden en bekende aanbevelen.'

Relevante referentie

"Firma Pijs kiest voor de zonnepanelen van Bink Solar"

Jos Pijs, 2014 - Melkveehouderij met 170 zonnepanelen in gebruik sinds februari 2014: ''Als voorzitter van ZLTO in Etten-Leur hoorde ik in het bestuur dat BINK Solar scherpe offertes maakt voor zonnepanelen in het project met asbestsanering en plaatsing van zonnepanelen."

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.