Zonnepark De Banakker gerealiseerd door BINK Solar!

Postcoderoosproject De Banakker

BINK Solar heeft in 2021 de opdracht ontvangen om het postcoderoosproject De Banakker volledig te realiseren. Dit project bestond uit het plaatsen van 194 zonnepanelen en twee omvormers op het dak van het zwembad De Banakker in Etten-Leur. De installatie is in Q4 2021 gerealiseerd. De zonnepanelen zullen een verwachte totaalhoeveelheid van 68.000 kWh per jaar aan groene stroom opleveren. De panelen zijn aangesloten op een aansluiting van Enexis. Via deze aansluiting wordt alleen terug geleverd.

Postcoderoosproject

Met een postcoderoosregeling krijgen lokale bewoners de mogelijkheid gezamenlijk in een coöperatie te investeren in duurzame energie. 

Inwoners en bedrijven konden deelnemen aan het zonnepark. De gemeente Etten-Leur stelde het dak van het zwembad beschikbaar en DuurSaam Etten-Leur zorgde voor aanleg, onderhoud en exploitatie. De gemeente stimuleert inwoners en bedrijven met dit project om schone energie op te wekken. Ook al is hun eigen dak mogelijk niet geschikt voor het installeren van zonnepanelen. 

"Segers Transport investeert in duurzaamheid"

Segers Transport, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - ''Destijds wilden we meer ‘groener’ zijn, daarom hebben wij ervoor gekozen om zonnepanelen aan te schaffen. En op de lange termijn geld besparen. Tijdens de bouw van ons nieuwe pand heeft BINK Elektro al een elektrische installatie aangelegd. Hier waren wij erg over te spreken, dus vandaar dat de keuze op BINK Solar viel. Alles is erg netjes afgewerkt en de installatie werkt goed. Op een klein foutje met betrekking tot de subsidieaanvraag na, zijn wij zeer tevreden over BINK Solar.''

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png