420 monokristallijne panelen

Lodders Boomkwekerijen, Wernhout

Bij Lodders Boomkwekerijen B.V. hebben wij de 1e Core-1 van SMA geplaatst. De installatie van Lodders telt 420 zonnepanelen van 275Wp. De monokristallijne panelen maken het hele veld extra mooi omdat het op een zwart dak is geplaatst. Door de Webconnect van SMA kan meneer Lodders zijn installatie overal ter wereld via internet uitlezen. 

Moderne zonnepanelen installatie

Deze moderne installatie bestaat uit verschillende kwalitatieve onderdelen. Bij een installatie is het belangrijk om het juiste bevestigingsmateriaal en kwalitatieve bekabeling te gebruiken. In het hart van de zonnepaneleninstallatie staat de omvormer die er voor zorgt dat de opgewekte energie ook daadwerkelijk gebruikt kan worden. Wilt u nu ook zo'n moderne zonnepanelen installatie, neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of huis. 

"Zonnepanelen geplaatst met het oog op duurzaamheid "

Familie Van Dorst, 2016 - "Wij wilden destijds graag ons steentje bijdragen wat betreft het milieu. Daarom hebben wij door BINK Solar zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn via de goede verhalen en ervaringen van familie bij BINK Solar terecht gekomen. Toch hebben we verschillende bedrijven vergeleken, maar uiteindelijk gaf de verkoper van BINK Solar de doorslag. Hij kwam met goede uitleg en luisterde naar onze wensen. Vorig jaar hebben onze zonnepanelen 400 kWh meer opgebracht dan de vooraf berekende opbrengst!"

8.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.6

Bent u benieuwd hoe deze beoordeling tot stand is gekomen? Dan verwijzen wij u graag door naar de referenties op de website. 

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.