420 monokristallijne panelen

Lodders Boomkwekerijen, Wernhout

Bij Lodders Boomkwekerijen B.V. hebben wij de 1e Core-1 van SMA geplaatst. De installatie van Lodders telt 420 zonnepanelen van 275Wp. De monokristallijne panelen maken het hele veld extra mooi omdat het op een zwart dak is geplaatst. Door de Webconnect van SMA kan meneer Lodders zijn installatie overal ter wereld via internet uitlezen. 

Moderne zonnepanelen installatie

Deze moderne installatie bestaat uit verschillende kwalitatieve onderdelen. Bij een installatie is het belangrijk om het juiste bevestigingsmateriaal en kwalitatieve bekabeling te gebruiken. In het hart van de zonnepaneleninstallatie staat de omvormer die er voor zorgt dat de opgewekte energie ook daadwerkelijk gebruikt kan worden. Wilt u nu ook zo'n moderne zonnepanelen installatie, neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of huis. 

"Segers Transport investeert in duurzaamheid"

Segers Transport, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - ''Destijds wilden we meer ‘groener’ zijn, daarom hebben wij ervoor gekozen om zonnepanelen aan te schaffen. En op de lange termijn geld besparen. Tijdens de bouw van ons nieuwe pand heeft BINK Elektro al een elektrische installatie aangelegd. Hier waren wij erg over te spreken, dus vandaar dat de keuze op BINK Solar viel. Alles is erg netjes afgewerkt en de installatie werkt goed. Op een klein foutje met betrekking tot de subsidieaanvraag na, zijn wij zeer tevreden over BINK Solar.''

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png