41 kWp zonnestroom voor CLB Groep

CLB Groep

Project informatie

113 zonnepanelen 41 kWp aan zonnestroom (37.000 kWh per jaar).

CLB Groep kiest voor hoge kwaliteit Canadian Solar zonnepanelen voor hun nieuwbouw aan de A27 in Oosterhout. CLB is ontwikkelaar, producent en integrator van innovatieve systemen voor patiëntmonitoring en medische alarmering. Het splinternieuwe Nederlandse hoofdkantoor is een mooie blikvanger aan de A27 in Oosterhout. Gelegen in een natuurlijk landschap, kenmerkt het kantoorgebouw zich door haar transparante opzet en hoeveelheid glas.

De PV-installatie

CLB Groep is bewust aan het verduurzamen met energiebesparende maatregelen. BINK Solar realiseerde de installatie voor 113 zonnepanelen. De zonnepanelen hebben een capaciteit van 41 kWp aan zonnestroom wat ca. 37.000 kWh oplevert.

Een fijne samenwerking

Gedurende het traject zaten we een aantal keer met CLB om tafel om het ontwerp, de ontwikkeling en de uitvoering van de PV-installatie af te stemmen. “BINK Solar nam ons veel werk uit handen. Zo hebben zij de volledige subsidieaanvraag (SDE+) voor ons verricht, dit is iets waar wij geen kennis van hebben. Het is dan ook erg fijn dat dit uithanden werd genomen”, benadrukt Ben Pagie, projectmanager CLB Groep.

Wij staan niet alleen

Voor de bouw van het pand schakelde CLB Groep bouwbedrijf Winters in. Voor de pv-installatie, elektra en beveiliging werd BINK Groep betrokken. “Het grote voordeel van de samenwerking met BINK, is dat zij drie expertises onder één dak hebben, waardoor er maar één aanspreekpunt was”, vertelt Ben Pagie. Onze collega’s van BINK Beveiliging en BINK Elektro hebben het splinternieuwe kantoorpand voorzien van de elektrotechnische en beveiligingsinstallatie!

"Segers Transport investeert in duurzaamheid"

Segers Transport, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - ''Destijds wilden we meer ‘groener’ zijn, daarom hebben wij ervoor gekozen om zonnepanelen aan te schaffen. En op de lange termijn geld besparen. Tijdens de bouw van ons nieuwe pand heeft BINK Elektro al een elektrische installatie aangelegd. Hier waren wij erg over te spreken, dus vandaar dat de keuze op BINK Solar viel. Alles is erg netjes afgewerkt en de installatie werkt goed. Op een klein foutje met betrekking tot de subsidieaanvraag na, zijn wij zeer tevreden over BINK Solar.''

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png