Zijn zonnepanelen een duurzame Trend?

sterke groei in PV-installaties

Zonnepanelen Duurzame Trend | Bink Solar

Steeds meer huishoudens investeren in zonnepanelen. Op dit moment heeft 1 op de 8 huizen zonnepanelen op het dak liggen. In de zomer behaalt Nederland misschien al de grens van 1 miljoen huishoudens met zonnepanelen, zegt Dutch New Energy Research (DNER).

DNER heeft de cijfers gekregen van verschillende partijen over vorig jaar. Hieruit bleek dat vorig jaar een erg goed jaar voor zonnepanelen is geweest. Ook dit jaar groeit het aantal installaties sterk en is de mijlpaal van 1 miljoen huishoudens met een PV-installatie zeker haalbaar. De harde groei is vooral gekomen door het verkorten van de terugverdientijd en de mogelijkheid tot goedkopere leningen, zegt Jasper Hörmann van sungevity. Hij onderzocht waarom particulieren voor zonnepanelen kiezen.
Een aantal jaren terug werd er niet altijd positief gepraat over zonnepanelen. Maar door de jaren heen is de keuze voor zonnepanelen een stuk aantrekkelijker geworden. Dit komt omdat er de laatste jaren meer bekendheid aan is gegeven en het een stuk rendabeler is geworden. Uiteindelijk ben je een dief van je eigen portomonnee als je niet investeert in zonnepanelen.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

BINK Solar viert 10 jarig bestaan!

Welke bestemming heeft uw vakantiegeld?

Alles wat we nog niet wisten over salderen

1e zonnepaneel bij ProRail is geplaatst!

Zonnepanelen interessant!?

De zonnepanelenmarkt groeit snel!

Geld verdienen met je elektrische auto!

De zomer van 2019 heeft voor 10% extra stroomproductie gezorgd!

BINK Solar wint aanbesteding!

De EIA-regeling is vernieuwd!

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.