10 jarig bestaan BINK Solar

10 jarig bestaan BINK Solar

10 jaar geleden werden door BINK de eerste zonnepanelen geplaatst. Nu, 10 jaar later zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die al vele installaties gerealiseerd heeft.

Om dit te vieren nodigen wij u graag uit voor onze open dag op zaterdag 8 juni 2019. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom. Voor een hapje, een drankje en de kinderen wordt uiteraard gezorgd. 

Bent u benieuwd wie er achter BINK Solar staan, aarzel niet en kom gerust langs.

De afgelopen 10 jaar is de solar wereld flink gegroeid en ook wij hebben niet stil gestaan. Toen we 10 jaar geleden zijn gestart met het installeren van zonnepanelen deden we dit onder de naam Duurstroom. Sinds 2015 is de naam verandert in BINK Solar en vorig jaar zijn we verhuisd van Zundert naar Sprundel. 

Kom achter het geheim van vele overwinningen!

Dit is de dag waarop u de kans krijgt om in gesprek te gaan met de engineers van de zonneauto van TU Delft. Zij hebben al voor de 3e keer de Sasol Solar Challenge gewonnen en staan u graag te woord om al uw technische vragen te beantwoorden. 

Nog niets op de planning staan voor de zaterdag in het pinksterweekend? Kom dan op deze zaterdag 8 juni naar onze open dag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Zonneauto TU Delft Team Zonneauto TU Delft Vattenfall Zonneauto