Zonnepanelen en nieuwbouw

Het toepassen van zonnepanelen bij nieuwbouw is tegenwoordig gemeengoed. Om te voldoen aan de huidige EPC-eis van 0,4 zijn zonnepanelen bij uitstek geschikt. De investering is relatief laag en de zonnepanelen zijn eenvoudig aan te brengen. De zonnepanelen kunnen geïnstalleerd worden op een hellend dak of op een plat dak. Het voordeel van plaatsen van de panelen op plat dak is, dat ze niet of nauwelijks te zien zijn.

Indaksysteem

Met behulp van een geïntegreerd bevestigingssysteem (GSE) is het mogelijk om panelen zodanig op een hellend dak te plaatsen dat ze één strak geheel vormen met het dak. Het is hierbij zelfs mogelijk om dakramen van Fakro of Velux te integreren in het dak en panelenveld.

BINK Solar heeft ruime ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouven van (geïntegreerde) zonnepanelensystemen voor nieuwbouwwoningen. Bent u bezig met plannen voor een nieuwbouwwoning schakel ons dan vroegtijdig in, zodat u op een kosteneffectieve en esthetische verantwoorde manier kan voldoen aan de gestelde EPC-eis.

Neemt contact met ons op om meer te weten te komen over zonnepanelen en nieuwbouw.

Neem direct contact op Stel hieron
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar