Spaar direct op uw maandelijkse energielasten!

Met zonnepanelen op uw huis bespaart u direct op uw maandelijkse lasten thuis. Daarbij dragen zonnepanelen bij aan een vermindering van CO2-uitstoot en aan een schoner milieu. Bewust leven waar u zelf ook nog eens financieel beter van wordt!

Wacht niet te lang en profiteer van de zon!

Wacht daarom niet langer en profiteer nu ook van de zon, want zonne-energie is gratis. Met het opwekken van uw eigen energie bent u minder afhankelijk van leveranciers van conventionele energie en prijsstijgingen. Vele huishoudens profiteren al van aanzienlijke kortingen op hun energierekening. Daarnaast krijgt u als particulier de BTW terug op de investering. Dat scheelt dus maar liefst 21% op het aankoopbedrag. Een prima voordeeltje wat u niet moet laten liggen.

BINK Solar is dé specialist in zonnepanelen in Zuid-Nederland. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Door deze krachtenbundeling kunnen wij u een grote bedrijfszekerheid en uitstekende service garanderen. Het installeren van zonne-energiesystemen - bij particulieren, scholen, (agrarische) bedrijven, coöperaties en verenigingen - is ons dagelijks werk.

De voordelen van zonnepanelen op een rij:

  • U bespaart direct op uw maandelijkse energielasten;
  • U krijgt 21% BTW terug van het aankoopbedrag;
  • Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening;
  • De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 7 jaar;
  • De energieprijs is de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% per jaar is gestegen; met zonnepanelen bent u onafhankelijk van energieprijsstijgingen;
  • Waardevermeerdering van uw pand;
  • Nauwelijks onderhoud;
  • U haalt een veel hoger financieel rendement ten opzichte van het rentepercentage van uw spaarrekening;
  • U draagt bij aan een beter milieu, waar de volgende generaties u dankbaar voor zullen zijn;
  • Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel!

Berekening dakopbrengst

Door onze samenwerking met EcoNed, het groene label van ElektroNed, kunt u in drie stappen uw dakopbrengst (indicatie) berekenen. Voor het berekenen van de dakopbrengst bij zakelijke installaties kunt u ons bellen op +31 (0)76 599 1700 of een bericht sturen via het contactformulier.

Referenties

Gloednieuwe zonnepanelen voor de familie Bennebroek

Familie Bennebroek is sinds een aantal weken de gelukkige eigenaar van een nieuwe zonnepanelen in...

Bekijk referentie
Neem direct contact op Meer informatie over zonnepanelen op uw woning?
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar