Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Iedereen heeft recht op betaalbare en duurzame energie. Daarom organiseren we in samenwerking met jouw sportvereniging de collectieve inkoop zonnepanelen!

Meld je aan en doe mee!
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen voor alle leden

Waarom?

In opdracht van de Gemeente Etten-Leur is er in februari dit jaar een aanbesteding gestart voor het installeren van 985 zonnepanelen bij acht sportcomplexen in Etten-Leur, namelijk: Unitas’30, Hockeyclub Etten-Leur, VV DSE, VV Internos, TC de Vijfhuizen, Tennisclub Etten, ARV Achilles en Korfbalvereniging Focus. Van alle inschrijvingen kwam BINK Solar het beste uit de test en heeft de aanbesteding gewonnen. De 985 panelen worden komend half jaar geplaatst op de daken van de acht sportcomplexen en zullen bijdragen aan duurzame stroomvoorziening en CO2 reductie.

Zonnepanelen voor alle leden
Vanuit het bestuur van de sportverenigingen is het de wens om verder te gaan dan alleen verduurzaming van de sportcomplexen. “Wij willen dat onze leden hier ook profijt van hebben”, aldus Edwin Mathijssen, penningmeester VV Internos. Daarom bieden wij, BINK Solar, in samenwerking met jouw sportvereniging een collectieve inkoopkorting voor een eigen zonnepanelensysteem. Hoe meer leden meedoen, hoe scherper de prijs!

In 6 stappen zonnepanelen op jouw dak!

 • Stap 1: Schrijf je vóór 1 oktober vrijblijvend in
  Schrijf je in via het inschrijfformulier bovenaan deze pagina.
 • Stap 2: Wij nemen contact met je op
  Wij stellen je een aantal vragen over je wensen en/of voorkeuren zodat we een passend aanbod kunnen doen.
 • Stap 3: Persoonlijk voorstel: jij beslist
  Aan de hand van het aantal aanmeldingen berekenen wij de hoogte van de korting en krijgen alle inschrijvers een persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem.
 • Stap 4: Schouw van je dak 
  Als je het aanbod accepteert, controleren we tijdens een schouw of je dak daadwerkelijk geschikt is voor zonnepanelen, bekijken we de locatie voor de omvormer en bepalen we het kabeltracee. Na de schouw ontvang je een legplan. Dit laat zien hoe de zonnepanelen op je dak komen te liggen. Tot slot maken we een afspraak voor de installatie.
 • Stap 5: Installatie van de zonnepanelen
  Wij installeren de zonnepanelen volgens afspraak.
 • Stap 6: Start met besparen
  Na installatie wek je direct stroom op. En met de groene stroom die je opwekt, verdien je de investering vanzelf terug

Waarom BINK Solar?

BINK Solar, gevestigd in Sprundel, is gespecialiseerd in het realiseren van turn key zonnepaneleninstallaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Sinds 2009 plaatst BINK Solar PV-installaties op daken van kantoorgebouwen, huizen en fabriekshallen. In totaal hebben we al meer dan 3000 zonnestroominstallaties geïnstalleerd.

BINK Solar is onderdeel van BINK Groep; een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare elektrotechnisch dienstverlener met drie gespecialiseerde merken onder een dak; BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar.

Onze producten

BINK Solar installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Om jou de zekerheid te bieden die je zoekt, hebben wij uit het gigantische aanbod van soorten, merken en fabrikanten een zorgvuldige keuze gemaakt. Deze keuzes zijn gebaseerd op kwaliteit, prijs, leverbetrouwbaarheid en garanties.

Bespreek het met de specialist

Heb je vragen over de actie? Of kom je graag een keer langs voor een kop koffie? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.