Contact opnemen >

Klantervaringen

Wij werken aan maximale klanttevredenheid in het volledige traject van advisering, engineering, installatie en service van uw zonnepaneleninstallatie. Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten. Neem voor meer informatie over energiebesparing op maandlasten contact met ons op: – Telefonisch, wij zijn bereikbaar op nummer +31 (0)76 599 1700; – U kunt ook een reactie sturen via het contactformulier.

” De installatie werd zorgvuldig en netjes geplaatst”
Onlangs installeerde BINK Solar zonnepaneleninstallaties bij vier families in de wijk Belcrum in Breda. In totaal werden 41 zonnepanelen geïnstalleerd. Het aantal panelen werd na overleg per familie afgestemd op ieders behoefte. Na een zorgvuldige opname ontving iedereen een offerte op maat.

Maurice Verschuren: “Al langer liep ik met het idee rond om te investeren in het plaatsen van zonnepanelen en zo te besparen op onze energierekening. Toen mijn buurman me vroeg om hier met een aantal buurtgenoten een gezamenlijke inkoopactie van te maken, zei ik meteen ja. Samen met drie buurtgenoten hebben we bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd. Bink Solar kwam met een interessant voorstel. De open manier van communiceren en het duidelijke advies sprak ons enorm aan. Dit was voor ons reden om Bink Solar de opdracht te gunnen. De afstemming van de datum en tijdstip van installeren werd duidelijk gecommuniceerd. De installatie werd zorgvuldig en netjes geplaatst door de monteurs en werkt voortreffelijk. We zijn tevreden klanten en zouden BINK Solar zeker bij onze vrienden en bekenden aanbevelen.”

 

Zonne-energiesysteem

“Vertrouwen in de BINK Groep.”
De heer Raats uit Rijsbergen: “Ik ben erg tevreden over de installatie. De zonnepanelen liggen al vanaf 2012 op het dak. Bij BINK Solar hebben ze veel kennis. Ik kreeg een goed advies. De uitvoering was ook goed. Destijds is de keuze op BINK Solar gevallen vanwege het vertrouwen in het moederbedrijf. Inmiddels is er meer dan 3.000 kWh geproduceerd.”

Zonnepaneleninstallatie Rijsbergen

Complimenten aan de medewerkers van BINK.”
Familie Vroegindeweij (Middelharnis): “In februari 2013 zijn de zonnepanelen op ons dak in opdracht van de verhuurder van onze woning aangebracht. Kort daarna is de binneninstallatie met omvormer in orde gemaakt. Door de monteur werd er duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt. De installatie verliep vlot. Ook binnenshuis werd alles snel en netjes aangebracht en afval werd netjes opgeruimd. Echt complimenten voor de medewerkers, dat mag best wel eens gezegd worden. Nu is het nog wachten op zonnig weer, maar dat heeft niemand in de hand.”

Zonnepaneleninstallatie Middelharnis

“Meedenken, vakkundig, vriendelijk en correct.”
Familie Kieboom uit Prinsenbeek: “Over de door BINK Solar geleverde installatie niets dan lof. De complimenten aan het personeel. Vakkundig, vriendelijk en correct. Het meedenken en handelen om ter plekke praktische oplossingen aan te brengen spreekt ons aan. Nu hopen op vele zonnige dagen.”

Zonnepanelen Prinsenbeek

“Meer opbrengst dan verwacht.”
De heer De Kock uit Rucphen: ”In 2012 heb ik besloten zonnepanelen te laten installeren. In eerste instantie wilde ik het helemaal zelf doen. BINK Solar gaf goed advies in het voortraject en garandeerde mij te ondersteunen middels een nauwkeurig legplan en telefonische ondersteuning. Die belofte zijn ze nagekomen. Vragen die ik tijdens het monteren had, werden keurig telefonisch beantwoord. Na een jaar heeft de installatie meer opgeleverd dan de afgegeven te verwachten  opbrengst. Ik zou BINK Solar zeker aanbevelen bij bekenden.”

Zonnepanelen Rucphen