Contact opnemen >

Thuis

Met zonnepanelen bespaart u direct op uw maandelijkse energielasten thuis. Daarbij dragen zonnepanelen bij aan een vermindering van CO2-uitstoot en een schoner milieu. Bewust leven waar u zelf ook nog eens financieel beter van wordt! Wacht daarom niet langer en profiteer nu ook van de zon, want zonne-energie is gratis. Met het opwekken van uw eigen energie bent u minder afhankelijk van leveranciers van conventionele energie en prijsstijgingen. Vele huishoudens profiteren al van aanzienlijke kortingen op hun energierekening.

BINK Solar is dé specialist in zonnepanelen in Zuid-Nederland. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Door deze krachtenbundeling kunnen wij u een grote bedrijfszekerheid en uitstekende service garanderen. Het installeren van zonne-energiesystemen – bij particulieren, scholen, (agrarische) bedrijven, coöperaties en verenigingen – is ons dagelijks werk. Bekijk hier onze projecten bij particulieren.

De voordelen van zonnepanelen op een rij:
– U bespaart direct op uw maandelijkse energielasten;
– Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening;
– De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar;
– De energieprijs is de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% per jaar is gestegen; met zonnepanelen bent u onafhankelijk van energieprijsstijgingen;
– Waardevermeerdering van uw pand;
– Nauwelijks onderhoud;
– De overheid investeert mee
– Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel!

Berekening dakopbrengst
Door onze samenwerking met Econed, het groene label van ElektroNed, kunt in drie stappen uw dakopbrengst (indicatie) thuis berekenen. Voor het berekenen van de dakopbrengst bij zakelijke installaties kunt u ons bellen op +31 (0)76 599 1700 of een bericht sturen via het contactformulier.

zonnepanelen thuis