Contact opnemen >

Scholen

Steeds meer scholen in Nederland plaatsen zonnepanelen op hun dak. De voordelen zijn duidelijk: zonnepanelen leveren zelf opgewekte duurzame energie op en zijn een mooie aanleiding voor lessen over dit thema. De impact van zonnepanelen op scholen is dan ook groot. Kinderen raken enthousiast over duurzame energie en nemen hun ervaringen mee naar huis. Leerlingen, docenten, ouders en ook de omwonenden worden zo bewust van het feit dat het zelf opwekken van energie goed, leuk en eenvoudig is.

BINK Solar is dé specialist voor zonnepanelen op schoolgebouwen in Zuid-Nederland. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Door deze krachtenbundeling kunnen wij u een grote bedrijfszekerheid en uitstekende service garanderen. Het installeren van zonne-energiesystemen – bij scholen, (agrarische) bedrijven, coöperaties, verenigingen en particulieren – is ons dagelijks werk.
Bekijk hier onze referentieprojecten met zonnepanelen op scholen.

De voordelen van zonnepanelen op een rij:
– U bespaart direct op uw maandelijkse energielasten;
– Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening;
– De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar;
– De energieprijs is de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% per jaar gestegen, met zonnepanelen bent u onafhankelijk van energieprijsstijgingen;
– Waardevermeerdering van schoolgebouw(en);
– Nauwelijks onderhoud;
– De overheid investeert mee. Lees over subsidies voor scholen;
– Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel.

Neem voor meer vragen gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076-5971700 of door het invullen van het contactformulier.

Zonnepanelen scholen Weert

Basisschool de Kameleon

Zonnepanelen scholen