EDS Sportsubsidie ook voor uw Sportvereniging en club!

10 februari, 2017

Dit jaar was de EDS Sportsubsidie wederom een succes, beschikbare budget was al snel overtekend. Voor wie is deze regeling bedoeld: De subsidieregeling Lees meer »

Zien wij u tijdens het open weekend van Maas Jacobs?

8 februari, 2017

Op zaterdag 18 en zondag 19 februari is het weer zo ver! Tijdens dit weekend opent Maas Jacobs zijn deuren en staan Lees meer »

Oisterwijk gaat voor duurzaam!

6 februari, 2017

Samen energie besparen, daar willen de bewoners van Bunders-West uit Oisterwijk naar toe. Op de buurtbijeenkomst die plaats vond op maandag 30 Lees meer »

Nog meer SDE Subsidie in 2017!

20 december, 2016

Het kabinet stelt voor dat de stimulering van hernieuwbare energieprojecten in totaal 12 miljard euro beschikbaar krijgt via de SDE+ regeling. Het Lees meer »

Goed nieuws aan het einde van dit jaar!

20 december, 2016

De motie is aangenomen! Vorige week stemden een ruime meerderheid van de Tweede Kamer voor de gewijzigde motie. Hiermee werd minister Kamp Lees meer »

Zorginstellingen Land van Horne

14 november, 2016

In september en in oktober plaatste BINK Solar in opdracht van Verkoelen Dakspecialisten uit Weert, bij vijf zorginstellingen van Land van Horne Lees meer »

2e ronde SDE+ dubbel overtekend!

2 november, 2016

Voor ronde 2 van de SDE+-regeling 2016 is 11,5 miljard euro subsidie aangevraagd terwijl slechts 5 miljard euro beschikbaar is. In totaal Lees meer »

Zien wij u op 29 oktober bij Stal Beekhoeve?

14 oktober, 2016

Aan het einde van deze maand organiseert Stal Beekhoeve een open dag. Zij willen u graag een kijkje laten nemen in hun Lees meer »

Bent u aanwezig tijdens de duurzaamheidsdag in Etten-Leur?

14 oktober, 2016

Deze week is het de week van de duurzaamheid in het Winkelcentrum van Etten-Leur. Als afsluiter hiervan wordt er aanstaande zaterdag een Lees meer »

Heeft u ze al gezien?

14 oktober, 2016

De afgelopen weken zij we bezig geweest met het installeren van de zonnepanleninstallatie op het winkelcentrum van Etten-Leur. Afgelopen dinsdag was de Lees meer »