Contact opnemen >

Nieuwbouw

Zonnepanelen en nieuwbouw

Het toepassen van zonnepanelen bij nieuwbouw is tegenwoordig gemeengoed. Om te voldoen aan de huidige EPC-eis van 0,4 zijn zonnepanelen bij uitstek geschikt. De investering is relatief laag en de zonnepanelen zijn eenvoudig aan te brengen. De zonnepanelen kunnen geïnstalleerd worden op een hellend dak of op een plat dak. Het voordeel van het plaatsen van de panelen op een plat dak is, dat ze niet of nauwelijks te zien zijn.

Met behulp van een geïntegreerd bevestigingssysteem (BIPV) is het mogelijk om panelen zodanig op een hellend dak te plaatsen dat ze één strak geheel vormen met het dak. Het is hierbij zelfs mogelijk om dakramen van Fakro of Velux te integreren in het dak en panelenveld.

BINK Solar heeft ruime ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van (geïntegreerde) zonnepanelensysteem voor nieuwbouwwoningen. Bent u bezig met plannen voor een nieuwbouwwoning schakel ons dan vroegtijdig in, zodat u op een kosteneffectieve en esthetisch verantwoorde manier kan voldoen aan de gestelde EPC-eis.

Hieronder treft u een aantal foto’s van daken met een geïntegreerd zonnepanelensysteem die wij in de afgelopen periode hebben gerealiseerd.

Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over zonnepanelen en nieuwbouw.

Geïntegreerd dak met zonnepanelen

Nieuwbouw

Warandepark Rijsbergen

Nieuwbouw Rijsbergen