Hoogrendementspanelen

Professionele technologie met compromisloze keuzes in kwaliteit en betrouwbaarheid. Geschiedenis en traditie gaan gepaard met innovatie en technologisch leiderschap. AEG is een wereldmerk in de sector voor duurzame energie.

Nieuw in het assortiment: AEG zonnepanelen

Professionele technologie met compromisloze keuzes in kwaliteit en betrouwbaarheid. Geschiedenis en traditie gaan gepaard met innovatie en technologisch leiderschap. AEG is een wereldmerk in de sector voor duurzame energie. Het portfolio, dat begon met de gloeilamp, heeft zich in de jaren enorm ontwikkeld en uitgebreid met elektrische machines, auto’s, treinen, medische instrumenten, motoren, micro-elektronica en nog veel meer

Duurzame oplossingen

AEG weet dat haar duurzame oplossingen onderdeel zijn van haar toekomstig succes. Gedurende haar meer dan 130 jarige bestaan heeft AEG altijd gestaan voor innovatie, efficiëntie en een compromisloze kwaliteit. Door de hoge eisen die er aan het merk AEG worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen. Perfect in vorm en functie.
terug naar overzicht
Over Bink Solar
Vrijblijvend Contact
+31 (0)76 599 1700
info@binksolar.eu

Openingstijden:
Op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur. Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!