Contact opnemen >

Bouw

De eisen ten aanzien van energieprestaties en duurzaamheid van gebouwen – denk aan EPC en Breeam – worden steeds hoger. Zonnepanelen vormen een uiterst praktische manier om aan deze eisen te voldoen. Daarnaast levert zonnestroom een bijdrage aan de doelstelling om alle bestaande woningen energieneutraal te maken voor 2050. Naast de verduurzaming van gebouwen profiteren gebruikers direct van kostenbesparing op het gebied van energie.

BINK solar is dé specialist in zonnepanelen voor de bouwsector in Zuid-Nederland. Wij adviseren, engineeren, installeren en onderhouden zonnepanelen en zijn daarmee totaalleverancier voor de bouwsector. Vraag ons gerust voor informatie en advies over opbrengsten, terugverdientijden, subsidies, optimaliseren opstelling op dak, locatie omvormers, monitoring. Ook voor advies over dakbelasting, NEN1010, BRL certificering en BDA certificering bent u bij ons op het juiste adres.
Wij optimaliseren energieprestaties van (nieuw)bouw in het kader van EPC/Breeam en garanderen een optimale benutting van het dakoppervlak, de beste opstelling en toepassing van hoog rendementspanelen.

Wij zijn onderdeel van de BINK installatiegroep. Door deze krachtenbundeling kunnen wij u een grote bedrijfszekerheid en uitstekende service garanderen. Het installeren van zonne-energiesystemen op gebouwen –scholen, (agrarische) bedrijven, woningcorporaties, sportverenigingen en particulieren – is ons dagelijks werk. Bekijk hier onze referentieprojecten met zonnepanelen voor de bouwsector. Wij werken samen met bouwkundig adviseurs, W-installateurs, aannemers en andere elektrotechnische installatiebedrijven.

De voordelen van zonnepanelen op een rij:
– Directe besparing op maandelijkse energielasten;
– Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening;
– De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar;
– De energieprijs is de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% per jaar is gestegen; met zonnepanelen bent u onafhankelijk van energieprijsstijgingen;
– Waardevermeerdering van gebouw(en);
– Nauwelijks onderhoud;
– Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel!

Neem voor meer vragen gerust contact met ons op. Dan kan telefonisch via nummer 076-5991700 of door het invullen van het contactformulier.

Bouw zonnepanelen

Zonnepanelen Sanoforum

Zonnepanelen bouw