Contact opnemen >

Bedrijven

Slim ondernemen is slim besparen. Met de steeds verder stijgende energieprijzen is het ook voor u als ondernemer of organisatie steeds interessanter om met zonne-energie zelf in uw behoefte in energie te voorzien. De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op uw bedrijfspand in de vorm van subsidies en belastingaftrek. Dit geeft uw bedrijf of organisatie direct besparing op de maandelijkse energielasten en het voordeel van duurzaam ondernemen. En niet te vergeten een hogere bedrijfswaarde door de onafhankelijkheid van prijsstijgingen in energie.

Geen dak is hetzelfde en daarom komen we graag persoonlijk bij u langs voor een maatwerk advies. U profiteert van de beste zonnepanelen tegen de scherpste prijs, met het hoogste rendement voor uw bedrijfsspecifieke situatie. BINK Solar is dé specialist voor zonnepanelen op bedrijfspanden in Zuid-Nederland. Wij zijn onderdeel deel van de BINK Groep. Door deze krachtenbundeling kunnen wij u een grote bedrijfszekerheid en uitstekende service garanderen. Het installeren van zonne-energiesystemen – bij scholen, (agrarische) bedrijven, coöperaties, verenigingen en particulieren – is ons dagelijks werk. Bekijk hier onze installaties bij bedrijven.

De voordelen van zonnepanelen op een rij:
– U bespaart direct op uw maandelijkse energielasten;
– Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening;
– De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar;
– De energieprijs is de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% per jaar is gestegen; met zonnepanelen bent u onafhankelijk van energieprijsstijgingen;
– Waardevermeerdering van uw pand;
– Nauwelijks onderhoud;
– De overheid investeert mee. Lees over belastingvoordelen voor particulieren en subsidieregelingen voor ondernemers;
– Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel!

Neem voor meer vragen gerust contact met ons op. Dan kan telefonisch via nummer +31 (0)76 599 1700 of door het invullen van het contactformulier.

Bedrijven zonnepanelen

Bedrijven zonnepanelen